alliance bv
WELLNESS BANK SCHOONHEIDSSALON OF SPA


VEILIG CE-KEURMERK


Een goede wellnessbank is onmisbaar in de schoonheidssalon, dus kies er een van goede kwaliteit. Je wilt niet dat een klant door de stoel zakt tijdens de behandeling ;) Dit lijkt een grap maar dat is het niet, het gebeurt regelmatig met goedekope Chinese versies van behandelstoelen. Wij verkopen alleen Europese behandelbanken die voldoen aan alle eisen, dus veilig en betrouwbaar.

ELEKTRISCH BEDIENBAAR


Een praktische elektrisch bedienbare wellnessbank heeft 3 of 4 motoren en is geschikt voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Handig is ook een ademgat voor als de klant op de buik ligt, met handdoek rolletjes kan je de stoel helemaal aanpassen aan de wensen van de klant.

KUSSEN


Het ligkussen moet niet te zacht zijn want dan zakt de klant te ver in het kussen en krijgen ze last van de rug. Een goed kussen is stevig en vormt zich naar de vormen van de klant. Vaak is het gemaakt van traagschuim dat zich vormt naar het lichaam en optimale ondersteuning geeft.

BANKVERWARMING


Kies bij een behandelstoel de heerlijke en ontspannende bankverwarming. Dat bevindt zich in het rugdeel en zitvlak en heeft drie standen. De ingebouwde timer zorgt ervoor dat de verwarming na 30 minuten automatisch in de energiebesparende stand schakelt.

BEKLEDING


De bekleding van de wellness banken zijn van kunstleer en is bijzonder door de 100% antibacteriële werking. Het heeft de luxe uitstraling is soepel en ijzersterk. Kenmerken van de bekleding zijn extra hygiënisch, antibacterieel, antischimmel, olie- en vlekbestendig en maakt het zeer geschikt voor in elke salon.

Kijk hier voor ons complete assortiment
salonproducten

Alliance Saloninrichting

is een familiebedrijf opgestart in 1981 als beauty groothandel naast twee opleidingsinstituten voor huidverzorging en voetverzorging. Sinds 1993 is het overgenomen door de huidige eigenaar en sinds 2020 is ook de derde generatie aanwezig in het bedrijf. Alle kennis en ervaring is dus aanwezig om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hebben zelfs onze online Beauty Academie, kijk hier.

Behandelstoelen

Leuk te vertellen is, dat Alliance de eerste Nederlandse elektrische behandelstoel "Flexus Ultra" introduceerde in 1981. En dat deze van degelijke kwaliteit was, blijkt wel, veel van deze eerste stoelen doen nóg dienst in een salon. Maar ons assortiment is ondertussen natuurlijk uitgebreid en meegegaan met de tijd. Klik hier voor alle stoelen

Definitief Ontharen

Een belangrijke specialisatie van ons bedrijf was, en is nog altijd "definitief ontharen". Wij zagen dat dit in de praktijk een belangrijk onderdeel was voor onze klanten. Veel mensen willen definitief af van ongewenst haar. Vroeger betrof het wat gezichtshaar bij dames, maar nu; het hele lichaam bij mannen en vrouwen. In 2001, haalden wij als eerste in Nederland, een betaalbaar Frans IPL concept naar Nederland. Er waren toen wel medische Diodelasers maar die waren zó duur dat de investering maar nauwelijks terug te verdienen was. Heel veel schoonheidsspecialisten zijn toen gestart met ons IPL apparaat de L600 en hebben hiermee succesvol een salon kunnen opbouwen.

IPL & SHR Ontharen

Ook de IPL methode is ondertussen vernieuwd en, wij kunnen wel stellen, dat wij weer een super goed ontharingsapparaat op de markt brengen de Cleo-Pro SHR, een snelle, pijnloze én veilige manier van definitief ontharen. En natuurlijk betaalbaar voor de beauty ondernemer, een investering die makkelijk binnen 6 maanden is terug te verdienen.
kijk hier voor onze apparaten

Cosmetica Merk Etre Belle

En natuurlijk heeft Alliance een goed cosmetica merk Être Belle Cosmetics afkomstig uit Duitsland. Een compleet merk voor de professionele specialist, met prachtige salonbehandelingen waarbij je direct goede resultaten ziet, en betaalbare thuisproducten die een goede omzet kunnen garanderen. Natuurlijk voldoet dit merk aan alle nieuwe CE-normen en is het vrij van parabenen en minerale oliën. De ingrediënten zijn allen van natuurlijke herkomst, dermatologisch getest en dierproefvrij zoals dat hoort. We hebben zelfs een speciale veganistische verzorgingslijn met alleen biologische ingrediënten Naturel. Ook hierbij kunnen wij u betaalbare starterspakketten bieden zodat u eerst alles een goed kunt uitproberen. Ga hier naar de Etre Belle site"Persoonlijk advies en snelle levering!"

Schoonheidssalon Kallos

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief