alliance bv

Être Belle cosmetica & make-up.

Kwaliteitsgarantie en 100% natuurlijk en duurzame producten, met respect voor de natuur.

Etre Belle onderscheidt zich van vele ander cosmetica merken door de ontwikkeling van innovatieve plantaardige producten. De uitstekende kwaliteit is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling in eigen laboratoria. Hoogwaardige natuurlijke producten voor een betaalbare prijs.

Alle ingrediënten voldoen aan de INCI en CTFA internationale codes, de être belle laboratoria zijn bovendien GMP goedgekeurd. De producten zijn hypo-allergeen, plantaardig, zonder parabene, zonder minerale oliën; voor een optimaal resultaat en verdraagzaamheid op de huid. Ervaar het en voel het verschil. En vanzelfsprekend zijn onze producten niet op dieren getest.

 

 

Etre Belle onderscheidt zich van vele andere cosmetica merken door de ontwikkeling van hoogwaardige plantaardige producten in eigen laboratoria in Duitsland. Alle producten zijn hypo-allergeen, plantaardig, zonder parabenen, zonder minerale oliën en zonder microplastics, dus goed voor uw huid én de natuur. En vanzelfsprekend zijn onze producten niet op dieren getest. 

"De producten doen wat ze beloven en de verkoop gaat heel goed door de betaalbare prijzen."

Salon Annick

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief


    Betaal veilig online.


    Nieuwsbrief.