ALLE PRODUCTEN VOOR IN DE SALON


SALONPRODUCTEN

Alle salonproducten die nodig zijn voor de professionele schoonheidssalon staan in onze webshop. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor al je praktijkspullen. Van kleine cosmetische apparaten tot wimperverf. Kijk snel hier webshop

HARSPRODUCTEN

Zoek je een harsapparaat voor het harsen van lichaam of gezicht? Kies daarom voor een systeem met harsrollers en strips. In dit apparaat passen grote, middel en kleinen vullingen. Je kiest zelf de indeling, dat is pas makkelijk. Hars je veel benen dan zet je veel grote vullingen in het apparaat. Hars je veel gezichten dan kies je voor klein of middel vullingen. De hars is 100% natuurlijk en geeft geen reactie op de huid. Je kan kiezen tussen titaniumhars en honinghars. Klik hier voor ons harsproducten

STOELHOEZEN

Iedereen weet als je de behandelstoel goed wilt houden, kies je een goede stoelhoes. In dit geval hebben wij stoelhoezen voor grotere wellness banken, met ademgat. Deze hoes is gemaakt van een mooie, dikke kwaliteit stretch badstof. Ook hebben we voor deze stoel een extra sterke skaihoes: deze hoes kan tot 95 graden gewassen worden het is antibacterieel, vlam vertragend en water- en olieafstotend, tevens kan het met alcohol gedesinfecteerd worden. Deze is alleen te leveren in het wit. Kijk hier maar.

FLITSKAARTEN

Flitskaart voor Yperion L600 en L800 en L900 apparaat met 3000 flitsen. Daarom hebben wij ook flitskaarten met 1000 flitsen, voor de kleinere salons. Voor de Yperion Orlight zijn er e-code met 1000 - 3000 of 6000 flitsen. Laat het apparaat op met de flitscode en dan werkt het apparaat weer. Alle flitsbenodigdheden.

salonproducten

Alliance Saloninrichting

is een familiebedrijf opgestart in 1981 als beauty groothandel naast twee opleidingsinstituten voor huidverzorging en voetverzorging. Sinds 1993 is het overgenomen door de huidige eigenaar en sinds 2020 is ook de derde generatie aanwezig in het bedrijf. Alle kennis en ervaring is dus aanwezig om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hebben zelfs onze online Beauty Academie, kijk hier.

Behandelstoelen

Leuk te vertellen is, dat Alliance de eerste Nederlandse elektrische behandelstoel "Flexus Ultra" introduceerde in 1981. En dat deze van degelijke kwaliteit was, blijkt wel, veel van deze eerste stoelen doen nóg dienst in een salon. Maar ons assortiment is ondertussen natuurlijk uitgebreid en meegegaan met de tijd. Klik hier voor alle stoelen

Definitief Ontharen

Een belangrijke specialisatie van ons bedrijf was, en is nog altijd "definitief ontharen". Wij zagen dat dit in de praktijk een belangrijk onderdeel was voor onze klanten. Veel mensen willen definitief af van ongewenst haar. Vroeger betrof het wat gezichtshaar bij dames, maar nu; het hele lichaam bij mannen en vrouwen. In 2001, haalden wij als eerste in Nederland, een betaalbaar Frans IPL concept naar Nederland. Er waren toen wel medische Diodelasers maar die waren zó duur dat de investering maar nauwelijks terug te verdienen was. Heel veel schoonheidsspecialisten zijn toen gestart met ons IPL apparaat de L600 en hebben hiermee succesvol een salon kunnen opbouwen.

IPL & SHR Ontharen

Ook de IPL methode is ondertussen vernieuwd en, wij kunnen wel stellen, dat wij weer een super goed ontharingsapparaat op de markt brengen de Cleo-Pro SHR, een snelle, pijnloze én veilige manier van definitief ontharen. En natuurlijk betaalbaar voor de beauty ondernemer, een investering die makkelijk binnen 6 maanden is terug te verdienen.
kijk hier voor onze apparaten

Cosmetica Merk Etre Belle

En natuurlijk heeft Alliance een goed cosmetica merk Être Belle Cosmetics afkomstig uit Duitsland. Een compleet merk voor de professionele specialist, met prachtige salonbehandelingen waarbij je direct goede resultaten ziet, en betaalbare thuisproducten die een goede omzet kunnen garanderen. Natuurlijk voldoet dit merk aan alle nieuwe CE-normen en is het vrij van parabenen en minerale oliën. De ingrediënten zijn allen van natuurlijke herkomst, dermatologisch getest en dierproefvrij zoals dat hoort. We hebben zelfs een speciale veganistische verzorgingslijn met alleen biologische ingrediënten Naturel. Ook hierbij kunnen wij u betaalbare starterspakketten bieden zodat u eerst alles een goed kunt uitproberen. Ga hier naar de Etre Belle site"Persoonlijk advies en snelle levering!"

Schoonheidssalon Kallos

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief