CARBON PEELING APPARAATWERKING

Een peeling is heel belangrijk in de behandeling, daarom is het goed dat hiervoor een speciaal apparaat is ontwikkeld. De Carbon Pro is ontwikkeld voor het uitvoeren van een carbon peeling in de schoonheidssalon, veilig, snel en met super resultaten.

BEHANDELING

De behandeling gaat als volgt, er wordt een koolstofpasta op de huid aangebracht en hierna eraf gehaald met een YAG-laser straal, waardoor een intensieve peeling, reiniging en stimulatie van de fibroblasten plaatsvindt.

VOOR ELK HUIDTYPE

De carbon peeling is geschikt voor alle huidtypen en diverse huidproblemen. Het verfijnt direct de gehele teint, dode huidcellen worden verwijderd en fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

HYPERPIGMENTATIE

Pigmentvlekken worden onmiddellijk lichter waardoor er een frisse teint ontstaat. De celdeling wordt versterkt, waardoor de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd, dit effect blijft ook op langere termijn. De behandeling is altijd pijnloos, de klant voelt een warm en tintelend gevoel op de huid.

HOLLYWOOD

De behandeling wordt ook wel Hollywood Peeling genoemd, omdat ook de sterren in Hollywood overtuigd en enthousiast zijn van het exclusieve carbonpeelingproces.

Kijk hier voor meer info
salonproducten

Alliance Saloninrichting

is een familiebedrijf opgestart in 1981 als beauty groothandel naast twee opleidingsinstituten voor huidverzorging en voetverzorging. Sinds 1993 is het overgenomen door de huidige eigenaar en sinds 2020 is ook de derde generatie aanwezig in het bedrijf. Alle kennis en ervaring is dus aanwezig om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hebben zelfs onze online Beauty Academie,
kijk hier.

Behandelstoelen

Leuk te vertellen is, dat Alliance de eerste Nederlandse elektrische behandelstoel "Flexus Ultra" introduceerde in 1981. En dat deze van degelijke kwaliteit was, blijkt wel, veel van deze eerste stoelen doen nóg dienst in een salon. Maar ons assortiment is ondertussen natuurlijk uitgebreid en meegegaan met de tijd. Klik hier voor alle stoelen

Definitief Ontharen

Een belangrijke specialisatie van ons bedrijf was, en is nog altijd "definitief ontharen". Wij zagen dat dit in de praktijk een belangrijk onderdeel was voor onze klanten. Veel mensen willen definitief af van ongewenst haar. Vroeger betrof het wat gezichtshaar bij dames, maar nu; het hele lichaam bij mannen en vrouwen. In 2001, haalden wij als eerste in Nederland, een betaalbaar Frans IPL concept naar Nederland. Er waren toen wel medische Diodelasers maar die waren zó duur dat de investering maar nauwelijks terug te verdienen was. Heel veel schoonheidsspecialisten zijn toen gestart met ons IPL apparaat de L600 en hebben hiermee succesvol een salon kunnen opbouwen.

IPL & SHR Ontharen

Ook de IPL methode is ondertussen vernieuwd en, wij kunnen wel stellen, dat wij weer een super goed ontharingsapparaat op de markt brengen de Cleo-Pro SHR, een snelle, pijnloze én veilige manier van definitief ontharen. En natuurlijk betaalbaar voor de beauty ondernemer, een investering die makkelijk binnen 6 maanden is terug te verdienen.
kijk hier voor onze apparaten

Cosmetica Merk Etre Belle

En natuurlijk heeft Alliance een goed cosmetica merk Être Belle Cosmetics afkomstig uit Duitsland. Een compleet merk voor de professionele specialist, met prachtige salonbehandelingen waarbij je direct goede resultaten ziet, en betaalbare thuisproducten die een goede omzet kunnen garanderen. Natuurlijk voldoet dit merk aan alle nieuwe CE-normen en is het vrij van parabenen en minerale oliën. De ingrediënten zijn allen van natuurlijke herkomst, dermatologisch getest en dierproefvrij zoals dat hoort. We hebben zelfs een speciale veganistische verzorgingslijn met alleen biologische ingrediënten Naturel. Ook hierbij kunnen wij u betaalbare starterspakketten bieden zodat u eerst alles een goed kunt uitproberen. Ga hier naar de Etre Belle site"Persoonlijk advies en snelle levering!"

Schoonheidssalon Kallos

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief