YPERION IPL APPARATEN - L600 - L900 - ORLIGHT


DEFINITIEF ONTHAREN DMV IPL


Als een van de eerste op de Beauty Markt, kwam Yperion met een betaalbaar IPL systeem. Alliance heeft dit concept naar Nederland gehaald en veel IPL apparaten geplaatst bij schoonheidsspecialisten. Vele van hen hebben een goede zaak kunnen opbouwen met dit apparaat.

MEER DAN 20 JAAR IPL ERVARING


Door de grote groep met specialisten die met onze apparaten werken hebben wij een ervaring van 20 jaar kunnen opbouwen. En dat is heel fijn om zodoende starters weer te kunnen helpen. Het zit hem in goede begelijding en persoonlijk contact, dat wij zo'n grote klantenkring hebben, die zeer tevreden werken met onze IPL en SHR apparaten.

L600 IPL APPARAAT


Nog steeds staan de eerste L600 IPL apparaten in de markt waar mee wordt gewerkt. De investering is klein, de resulaten zijn groot. Binnen 6 tot 8 behandelingen zijn mensen haarvrij. Nog steeds leveren wij flitskaarten en geven wij service voor deze apparatuur.

ORLIGHT IPL APPARAAT


De Orlight IPL is de opvolger van de L600 IPL dit is een zeer snel en krachtig apparaat met zeer snelle resultaten. Er kan zowel definitief ontharen als huidverbetering mee worden gedaan. Dit houdt in dat ook hyperpigmentatie, couperose, acné en rimpeltjes kunnen worden behandeld. Ook voor deze apparaten kunnen wij originele onderdelen en e-codes leveren.

MADE IN FRANCE


Yperion IPL apparaten onderscheiden zich door kwaliteit, goede resultaten en duurzaamheid. De apparaten worden geproduceerd in Frankrijk en alle onderdelen voldoen aan strenge CE-eisen, dit in tegenstelling tot vele Chinese aanbieders. Ga voor veiligheid en kwaliteit en kies voor een apparaat uit de EU.

Kijk hier voor ons complete assortiment
salonproducten

Alliance Saloninrichting

is een familiebedrijf opgestart in 1981 als beauty groothandel naast twee opleidingsinstituten voor huidverzorging en voetverzorging. Sinds 1993 is het overgenomen door de huidige eigenaar en sinds 2020 is ook de derde generatie aanwezig in het bedrijf. Alle kennis en ervaring is dus aanwezig om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hebben zelfs onze online Beauty Academie, kijk hier.

Behandelstoelen

Leuk te vertellen is, dat Alliance de eerste Nederlandse elektrische behandelstoel "Flexus Ultra" introduceerde in 1981. En dat deze van degelijke kwaliteit was, blijkt wel, veel van deze eerste stoelen doen nóg dienst in een salon. Maar ons assortiment is ondertussen natuurlijk uitgebreid en meegegaan met de tijd. Klik hier voor alle stoelen

Definitief Ontharen

Een belangrijke specialisatie van ons bedrijf was, en is nog altijd "definitief ontharen". Wij zagen dat dit in de praktijk een belangrijk onderdeel was voor onze klanten. Veel mensen willen definitief af van ongewenst haar. Vroeger betrof het wat gezichtshaar bij dames, maar nu; het hele lichaam bij mannen en vrouwen. In 2001, haalden wij als eerste in Nederland, een betaalbaar Frans IPL concept naar Nederland. Er waren toen wel medische Diodelasers maar die waren zó duur dat de investering maar nauwelijks terug te verdienen was. Heel veel schoonheidsspecialisten zijn toen gestart met ons IPL apparaat de L600 en hebben hiermee succesvol een salon kunnen opbouwen.

IPL & SHR Ontharen

Ook de IPL methode is ondertussen vernieuwd en, wij kunnen wel stellen, dat wij weer een super goed ontharingsapparaat op de markt brengen de Cleo-Pro SHR, een snelle, pijnloze én veilige manier van definitief ontharen. En natuurlijk betaalbaar voor de beauty ondernemer, een investering die makkelijk binnen 6 maanden is terug te verdienen.
kijk hier voor onze apparaten

Cosmetica Merk Etre Belle

En natuurlijk heeft Alliance een goed cosmetica merk Être Belle Cosmetics afkomstig uit Duitsland. Een compleet merk voor de professionele specialist, met prachtige salonbehandelingen waarbij je direct goede resultaten ziet, en betaalbare thuisproducten die een goede omzet kunnen garanderen. Natuurlijk voldoet dit merk aan alle nieuwe CE-normen en is het vrij van parabenen en minerale oliën. De ingrediënten zijn allen van natuurlijke herkomst, dermatologisch getest en dierproefvrij zoals dat hoort. We hebben zelfs een speciale veganistische verzorgingslijn met alleen biologische ingrediënten Naturel. Ook hierbij kunnen wij u betaalbare starterspakketten bieden zodat u eerst alles een goed kunt uitproberen. Ga hier naar de Etre Belle site"Persoonlijk advies en snelle levering!"

Schoonheidssalon Kallos

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief