Être Belle Cometica

être-belle cosmetics

Net klaar met de opleiding of zoek je een aanvulling op je huidige merk, kom langs met een model voor een kennismakingsmiddag van être belle. Naar aanleiding van je wensen werken we dan met een cosmeticalijn naar je keuze en stellen we een starterspakket samen. Mail ons wanneer je in de gelegenheid bent om te komen.

Être-belle Cosmetics staat voor natuurlijke ingrediënten en een duurzame ontwikkeling van de producten. Dus producten met alléén natuurlijke werkstoffen in een mooie en milieuvriendelijke verpakking én met de optimale prijs/kwaliteit verhouding. Alle producten zijn dermatogolisch getest, dierproefvrij, vrij van parabenen en minerale oliën.

Er werken in Duitsland alleen al meer dan 5.000 schoonheidsspecialisten met être-belle. Voorop staat nog altijd het doel om de schoonheidsspecialist én de consument te voorzien van betaalbare hoogwaardige cosmeticaproducten voor in de salon én thuisgebruik.

Kijk snel wat être belle kan toevoegen in jouw salon. Ook kan je een account aanmaken op onze professionele site www.etrebelle.nl