DIODE LASER PRO


ONTHAREN MET DIODE LASER


De regelgeving is aangepast en u kunt nu weer kiezen voor definitief ontharen met IPL, SHR óf laser licht. Daarom bieden wij een betaalbare en compacte de Diodelaser aan; Diode Laser Pro.


COMPACTE SALON DIODE LASER

Een mooi en compacte Diode laser die ook zeer goed mobiel mee te nemen is om uw diensten elders aan te bieden. Compleet geleverd inclusief vervoersbox


WERKING DIODE LASER


Deze Diodelaser maakt permanente ontharing eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren, misschien iets gevoeliger maar vaak met snellere behandelresultaten (6 tot 8 behandelingen). Het apparaat is eenvoudig te bedienen door een touchscreen.


EENVOUDIGE INSTELLING

Door de geïntegreerde huidtypetabel, is het gemakkelijker de juiste parameters in te stellen voor elke klant. Snel werken en tevreden klanten. Het behandelproces werkt met licht in het rode golfbereik 808Nm, dat wordt omgezet in pure energie en warmte.


VEILIG VOOR IEDEREEN

Met deze nieuwe generatie diodelaser kunt u gemakkelijk werken in de salon en u klanten professionele permanente ontharing aanbieden. Een compacte diodelaser met de allernieuwste technologie, ruimtebesparend en duurzaam. Ook is hij portable door de meegeleverde flightbox.

Kijk hier voor meer info
salonproducten

Alliance Saloninrichting

is een familiebedrijf opgestart in 1981 als beauty groothandel naast twee opleidingsinstituten voor huidverzorging en voetverzorging. Sinds 1993 is het overgenomen door de huidige eigenaar en sinds 2020 is ook de derde generatie aanwezig in het bedrijf. Alle kennis en ervaring is dus aanwezig om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hebben zelfs onze online Beauty Academie, kijk hier.

Behandelstoelen

Leuk te vertellen is, dat Alliance de eerste Nederlandse elektrische behandelstoel "Flexus Ultra" introduceerde in 1981. En dat deze van degelijke kwaliteit was, blijkt wel, veel van deze eerste stoelen doen nóg dienst in een salon. Maar ons assortiment is ondertussen natuurlijk uitgebreid en meegegaan met de tijd. Klik hier voor alle stoelen

Definitief Ontharen

Een belangrijke specialisatie van ons bedrijf was, en is nog altijd "definitief ontharen". Wij zagen dat dit in de praktijk een belangrijk onderdeel was voor onze klanten. Veel mensen willen definitief af van ongewenst haar. Vroeger betrof het wat gezichtshaar bij dames, maar nu; het hele lichaam bij mannen en vrouwen. In 2001, haalden wij als eerste in Nederland, een betaalbaar Frans IPL concept naar Nederland. Er waren toen wel medische Diodelasers maar die waren zó duur dat de investering maar nauwelijks terug te verdienen was. Heel veel schoonheidsspecialisten zijn toen gestart met ons IPL apparaat de L600 en hebben hiermee succesvol een salon kunnen opbouwen.

IPL & SHR Ontharen

Ook de IPL methode is ondertussen vernieuwd en, wij kunnen wel stellen, dat wij weer een super goed ontharingsapparaat op de markt brengen de Cleo-Pro SHR, een snelle, pijnloze én veilige manier van definitief ontharen. En natuurlijk betaalbaar voor de beauty ondernemer, een investering die makkelijk binnen 6 maanden is terug te verdienen.
kijk hier voor onze apparaten

Cosmetica Merk Etre Belle

En natuurlijk heeft Alliance een goed cosmetica merk Être Belle Cosmetics afkomstig uit Duitsland. Een compleet merk voor de professionele specialist, met prachtige salonbehandelingen waarbij je direct goede resultaten ziet, en betaalbare thuisproducten die een goede omzet kunnen garanderen. Natuurlijk voldoet dit merk aan alle nieuwe CE-normen en is het vrij van parabenen en minerale oliën. De ingrediënten zijn allen van natuurlijke herkomst, dermatologisch getest en dierproefvrij zoals dat hoort. We hebben zelfs een speciale veganistische verzorgingslijn met alleen biologische ingrediënten Naturel. Ook hierbij kunnen wij u betaalbare starterspakketten bieden zodat u eerst alles een goed kunt uitproberen. Ga hier naar de Etre Belle site"Persoonlijk advies en snelle levering!"

Schoonheidssalon Kallos

Klantenservice


Bezorgen
Retourneren
Contact

Betaal veilig online


Nieuwsbrief